Nijmegen
Nijmegen
Maas en Waal
Arnhem
06- 41 053 084 Ma t/m Za 09:00 - 21:00 info@autorijschoolarthur.nl
06- 41 053 084 Ma t/m Za 09:00 - 21:00 info@autorijschoolarthur.nl
06- 41 053 084 Ma t/m Za 09:00 - 21:00 info@autorijschoolarthur.nl
Rijschool Regio
Maas & Waal, Arnhem en Nijmegen
Meer dan 150
Cursisten opgeleid
Gemiddelde Score 9.3
Gratis proefles ?

Over Ons

Autorijschool Arthur in regio Tiel, Arnhem en Nijmegen

Autorijschool Arthur

Bij Autorijschool Arthur kan je uitstekende service en heldere communicatie verwachten. Een professionele en vakkundige instructeur heeft als doel jou de weg naar het rijbewijs met zekerheid en plezier te verzorgen. 

 

We onderscheiden ons van een persoonlijke aanpak en gemoedelijk sfeer. Onze rijopleidingen zijn afgestemd op de vraag en de behoefte van de cursist. Want leren autorijden moet ook leuk zijn! Autorijschool Arthur kan een beroep doen op ervaren instructeurs die al jarenlang integer, vriendelijk en professioneel werk op hun vakgebied leveren. Tijd voor een kennismaking? We horen het graag! Rijlessen in Arnhem of Rijlessen in Tiel of Rijlessen in Nijmegen!

Waarom Autorijschool Arthur?

Geen duolessen
Een unieke voordeel van rijschool Arthur is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Je bent gewoon met je eigen route bezig. Hiermee besparen we tijd en geld voor je.

Kwaliteit en betrouwbaar
Bij Autorijschool Arthur geloven we in kwaliteit, een goede dienstverlening en heldere communicatie staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant. 

Resultaatgericht
We weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Het doel van Autorijschool Arthur is dan ook om je zo snel mogelijk die rijbewijs te bezorgen!

Full Service
Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal en oefenexamens bijvoorbeeld. 

Persoonlijk
Je hebt één vaste rijinstructeur Je instructeur weet als geen ander wat jou specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.

Veilig
De instructeurs worden jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold, zo ben je verzekerd van een veilige rijles.

 

 

Rijlessen

De rijlessen worden systematisch opgebouwd. Eerst gaan we het voertuig leren beheersen, en daarna rijden in het verkeer, alsmede het behandelen van de bijzondere manoeuvres om tot een acceptabel niveau te komen, om examen te doen! Tijdens de rijlessen wordt ook aandacht besteed aan voertuigkennis. Kennis van de auto met betrekking tot de veiligheid en milieu is ook een exameneis.

Na elke rijles hebben we kort een feedback ronde. Jij geeft terug hoe je de rijles vond gaan, de instructeur geeft terug hoe je hebt gereden en waar we nog op moeten oefenen. Rijlessen in Arnhem of Rijlessen in Tiel of Rijlessen in Nijmegen

Plan je gratis proefrijles!

Indien je besluit om bij ons te gaan lessen, is de proefrijles GRATIS, t.w.v. €50,-.
Heb je vragen over rijlessen en de mogelijkheden. App ons gerust!
Powered by